När jag började med poledance var det för att dansen lockade mig, träningsformen var ett sådant som jag tycker om – bara använda min egen kroppsvikt. Bara och bara..det är jobbigt nog!
Det jag inte visste var hur mycket jag skulle växa i det. Hur den fysiska styrkan skulle ta med sig en inre styrka att verkligen räkna med. Jag har varit yogalärare i åratal och har redan genomgått en stor utveckling. Själsligt, psykiskt och fysiskt men detta är något helt annat. Ett fantastiskt sätt att bli medveten om sin kvinnliga kraft och mod.

Jag har kommit igenom den här nyförälskelsefasen med poledance och istället för att det bleknar något så har det utvecklats till en djup kärlek istället. Vad man än vill kalla det, poledance, polefitness, polesport, de är olika saker men förväxlas ofta med varandra. Min kärlek är poledance. Dansen, att förlora sig i musiken, speciellt när man kör pole med freestyle. Glömmer allt annat och allt man vet just då är golv och pole.

Jag har min studio 5 minuter hemifrån. Promenad. Men ändå har jag inrett ett helt rum enbart för poledance hemma. För de där stunderna man kommer på något och vill testa genast. För nätter jag inte kan sova utan bara vill dansa. Med pole, dansa chairdance, kanske bara floorwork. Jag älskar det!

Nykär? Räkna med att du blir det. Du kommer veta från start om du kommer att älska pole eller inte.
Därför startade jag Poledance Växjö. Jag vet att det är fler där ute som väntar på den rätta. Den rätta träningen.

Pole on, snart ses vi på youtube. Prenumerera och dela, sprid passionen!

Love,
.Aida