Mitt i sommarens hetta, bland alla semesterfirare finns det en liten grupp extra svettiga människor som jobbar extra hårt. Vi kallas för instruktörer. Medan våra grymma elever vilar upp sig inför en höst av svettig dans och hårdträning ligger vi i nu och skapar snygga koreografier och coola tricks och kombinationer för våra polecats. Vi älskar vårt jobb och medan jag sitter här försöker jag lära mig att älska även min nackspärr som kommit från några veckors intensiv träning och många experiment och hairflicks.

Vi skapar så mycket nya, coola grejer att vi alltid sätter oss i hårt jobb och långa timmar framför datorn. Det går göra det enklare för sig men när vi skapar tänker vi alltid utifrån elevens perspektiv och upplevelse. Vi är så glada för all feedback vi får och baserad på den gör vi likadant eller annorlunda nästa gång!

Så mitt i sommarens hetta och dansuppehåll saknar vi våra badass tjejer som kommer hit, jobbar hårt, svettas och kämpar och lämnar studion med ännu mer viljestyrka och nya mål. Våra badass tjejer som upptäcker en ny, jobbig move och målmevetet jobbar och jobbar för den istället för att whina och bitcha om hur jobbigt det är.

Poledance är en riktigt bra sport på att sålla bort gnäll och egenskaper  som gör att man ger upp allt som inte är lätt. Det är en fantastisk sport för att bygga karaktär och målmedvetenhet.

Vi ser sååå fram emot att börja på årets nya kapitel med att bygga mer styrka, mer självkänsla och självförtroende och krossa fler mentala och fysiska hinder.

Gnäll är den svagas vapen och ursäkter att slippa göra det som är jobbigt.
Den starke bitchar inte, den kämpar och gör vad som krävs.
Damn right, det är så vi jobbar här, på Poledance Växjö.

Ha en het sommar, tjejer så ses vi i augusti!
.Aida