Det här med poledance outfits

Vi instruktörer får ofta frågor om vart vi köper våra outfits och det skiljer supermycket för vi är inte ”supertrogna” ett specifikt märke men vi har en del tips! Kom ihåg att det viktigaste är att man känner sig bekväm i det och att passformen känns bra, sen om det är ett specifikt pole-märke, badkläder eller underkläder är sjukt oviktigt så länge det känns riktigt bra för dig. Här listar vi tips på enkla outfits som man kan få tag på i sportaffärer utan att behöva köpa värsta fancy märket från USA och betala multum för att få hem ett par hotpants.

Det som skiljer mest för oss brukar vara ifall vi ska dansa exotic, pole sport, chair och så vidare, det beror på stilen och känslan.

Jag personligen älskar Calvin Klein när jag tränar för att de är så följsamma, håller sig på plats, andas bra och är så förbannat snygga. Jag använder både bikini och underklädes set. De flesta köper jag på Twilfit och jag tänker ha med detta tips nu för att de har 20% rabatt så jag har precis köpt på mig ett nytt set i vitt som jag är helt kär i. Kolla upp här innan rean slutar
Som referens till CK så har jag S i den nya, mjukare modellen då de är väldigt stretchiga och följsamma och jag är 174cm/60kg.
Hade gärna sett fler och större storlekar än samma fantasilösa photoshoppåhitt som nedan, what’s up with that!?

Sportamore är det också rea nu och CK – underdelar finns i många modeller som är breda i grenen och täcker superbra när man gör tricks på stången.

Jag menar…kolla! <3

Har precis beställt ett par av nedan, criss-cross bikinitrosor

Det här setet kommer troligen också hoppa med i varukorgen, kolla överdelen nedan som går att matcha med det här setet också. Bästa vårfärgen!

Höga midjor börjar bli superpopulärt inom polevärlden också!

Vill man ha en sportigare look så finns även det och detta är också riktigt bra längd på hotpantsen för pole.

 

Fler grymma reor då!

För er som gillar StayInPlace så har jag goda nyheter. På SportLaLa är det rea på både de klassiska modellerna och seamless-varianten. Jag föredrar alltid seamless, det är så skönt när man vrider och vänder på sig i dans och yoga. Finns i svart också för er som inte är rosa-tjejer.

stayinplace

Lite off topic men på samma ställe har de übercoola vattenflaskor som inte är i plast och håller vattnet kallt och fresh. Föredrar själv termosflaska som håller temperaturen när jag håller på att stryka med av värme efter intensiv pole. Nämner detta för att det är 50% rea också (och för att jag hittar diverse övergivna plastflaskor i studion efter klasserna så det kanske är kul att ha någonting snyggt med en funktion att ha med sig). Stay hydrated!

Next up är mitt nästa favoritplagg: tightsen!

Till chairdance, floorwork, stretch och yoga. Jag kommer troligen dö i ett par fab tights för jag har alltid tights av olika slag. När jag inte har mina egna sönderklippta älskar jag tights som låter mig stretcha ut utan att kväva mig och samtidigt hålla sig på plats. Stronger – för att de är ett svenskt företag och jävligt coola och sköna.

Och så givetvis fler på Sportamore, Blacc är superbra pris på, köper ofta deras underkläder och älskar dem!

 

För den här gången var det allt, vi vet att det kan vara krångligt att leta upp saker själv så vi ska försöka göra sådana här tipslistor lite oftare men för att vi ska kunna rekommendera saker vill vi gärna testa dem först också, annars skriver vi att vi inte testat själva så får man skapa sig en egen uppfattning.

Man måste verkligen inte köpa polespecifika kläder. Ofta är de genomtänkta och bra men mycket är också skräp och man kan köpa en vanlig bikini då materialet ofta är samma. Köp bekvämt och köp det du gillar, köp inte specifikt för att det är en pole på bilden.

Okay, get shopping. Nu ska jag gå loss!

PS!
Om du inte redan följer oss på Insta, gör det!
@poleacademysweden.com för att följa studion
@aidapoledance för att följa mig

PussKram&Kärlek
.Aida