Så..jag började dagen med en känsla av äckel. För att min dag började med att ramla över denna artikel.
Det är lätt att bli upprörd och arg på tjejen men det här är inget ovanligt. Jag har varit yogalärare sedan 2013 och sedan 2015 även poledancelärare. Någonting märkligt händer när tjejer samlas och om inte energin sätts rätt direkt kan det gå åt helvete. Vad vi ser i artikeln är en osäker tjej som kastar skit på en tjej som försöker ändra sitt liv och tar ansvar för sin hälsa.

Är det konstigt att jag hör från 9 av 10 av mina elever att de inte gillar gym? Nej.
Är det konstigt att många inte vågar sig iväg till gymmet eller andra situationer som kräver någon sorts prestation inför andra?
Nej.
I en värld av konstant övervakning i form av kameror i mobiler, snapchat och annat är det ännu mer förståeligt varför gym är en döende plats.

Man tyckte att jag överdrev när jag vägrade speglar i studion från början. Man tyckte att det var petigt att man inte skulle få med någon annan på bild när man filmade sin poledance eller chairdance. Alla tycker saker tills de själva är utsatta. I min studio kommer det inte hända. Not on my watch.

Det många inte vet är att jag har stängt av två tjejer på grund av kass attityd. Ja, helt diktatoriskt och enväldigt har jag bara bett dem att inte komma tillbaka och att sådant beteende inte passar i vårt gäng.
I våra klasser eller utanför dem pratar man inte om andra elever, man står inte och viskar om andra under klassen. Det gick aldrig långt. Jag såg det en gång och de var ute innan klassen ens var över. Jag fullkomligt avskyr det beteendet och saker osäkra tjejer gör som går ut över andra. Det är det äckligaste jag vet.

Så den här tjejen i artikeln som mobbar, hade det varit min fight hade jag sagt till henne att hon kan fixa sina fransar, hon kan fylla sina läppar, hon kan spruta in vad hon vill i sin kropp och lägga multum med pengar på det men inget av det kommer fixa hennes självhat. Någon som älskar sig själv kan aldrig hata och mobba någon annan. Någon som vet vad de vill i sitt liv och jobbar på sin självkänsla har inte tid att leta fel hos andra.

Hon bad om ursäkt. I ett fall som detta är det en tom ursäkt. Hon behöver behålla sina följare och fortsätta få vara med i tävlingar. Hon ber om ursäkt för att hon måste. Det går inte att bete sig som man vill och be om ursäkt och tro att allt går över.
Det handlar om att jobba på sig själv, bli en bättre människa för att man vill.

Ja, man får kalla mig hård på alla sätt man vill. Jag kommer aldrig tolerera mobbning av något slag eller ens tyst viskande i ett hörn.

Därför att bara snack om girlpower och tjejer som stödjer tjejer inte räcker.
En riktig kvinna snackar inte, hon agerar.

.Aida