Sugen på att se vilka magiska effekter poledance har? Yay!
Det kan vara krångligt att veta hur man ska börja men vi hjälper dig igång snabbt och reder ut alla konstiga begrepp så att du på ett enkelt sätt kan börja din resa från att prova till att bli förälskad i poledance.

Jag vill prova-på

En del vill gå en prova-på-klass innan de bestämmer sig för att gå vidare till en hel kurs. Många av våra elever väljer att boka en hel kurs direkt. Prova på är superbra men kommer inte att ge dig hela upplevelsen. En del blir lite avskräckta på en prova-på för allting verkar så svårt men om man ger det lite extra tid får man snabbt en stadig bas och upptäcker att det inte alls är svårt att komma igång. Vi är alla olika och vi rekommenderar dig att ge det en riktig chans!

Vi har prova-på-tillfällen då och då. Eftersom våra kurser ofta bokas upp har vi inte prova-på så ofta då det ändå inte finns plats i kurserna om man skulle vilja fortsätta. Så håll utkik efter prova-på eller maila oss om du inte vågar hoppa på en kurs och vill prova på ett annat sätt.

Jag vill bara komma och kolla

Våra medlemmar är alltid prioritet, det vill säga att vi är väldigt måna om att alla som tränar känner sig bekväma. Ingen känner sig bekväm om man är uttittad av ett gäng som bara vill kolla på medan man svettas och kämpar för det där stencoola tricket. Så i vår studio är du med och tränar. Supermegaschysst för alla!

Jag vill gå kurs direkt!

Underbart! Vi har alltid en kurs för absoluta nybörjare! Varje termin kör vi igång en kurs som heter ”Nybörjare Level 1” och du kan se kurserna här.

Om du inte kan gå regelbunden kurs p.g.a arbetstid eller annat kan du i samma länk se våra drop-ins, workshops och camps som är engångsklasser där du inte behöver gå regelbundet.

Jag har massa frågor först

Härligt, nyfikenhet är bra! Här får du svar på de vanligaste frågorna som rör hur man kommer igång och vad man behöver tänka på.

Vad är det som gäller när man bokar?

Här ser du våra spelregler och massa gott man ska känna till innan man bokar in sig hos oss.

Hur jobbar ni?

Bra fråga! Kul att den ställs ibland. Här kan du läsa vårt manifesto

Okay nu känns det bättre, hur bokar jag?

Yay!
1. Du bokar genom att ta dig till ”Schema”, väljer din kurs, workshop, drop-in, eller event, stoppar den i varukorgen och betalar i kassan.
2. Ange ordernummer som meddelande annars vet vi inte om du betalat.
3. När du betalat (din bokning registreras inte innan betalning) får du ett mail av oss med en pdf som du ska läsa. Det är bokningsinformationen du behöver inför start.
4. Du går sedan med i medlemsgruppen på Facebook för att få koden ill studion så att du kan komma in när du ska gå på ditt äventyr.

Orkar du inte läsa stegen kan du enkelt se det på denna video 😉