Inte ens kändisarna klarar sig från osäkra, dramasökande fånar

Jennifer Lawrence är nu utsatt för media för att hon dansade pole på en klubb under sin väninnas födelsedagsfest. Katastrof, right!? Stoppa pressarna! Det var ett vertikalt järnrör i rummet, är hon en prostituerad!?

JLaw som alltid är stencool svarar med att hon inte tänker be om ursäkt eller dölja någonting, hon ville ha kul på sin väninnas födelsedag och hon anser att hon faktiskt är rätt bra på att dansa. Hell yes! Hon är the face of girlpower!

Människor försökte göra nyheten ”smutsigare” genom att säga att hon dansade i enbart BH. Hon säger att det är en Alexander Wang-top. So what om man dansar i en BH? Länka gärna till lagen om vad man får och inte får dansa i, tack. Samma människor som klagade går säkert runt i de minsta bikinisarna du kan hitta varje sommar. Men…det är såklart en annan sak, eller hur? Du är ju så mycket bättre för att du aaaaaldrig skulle dansa i en BH. Moral, right?

Jag säger HELL YEAH till Jennifer, det är fler sådana här människor som behövs. Gör vad du känner för och stå för det, så länge ingen annan kommer till skada. Osäkra och avundsjuka människor kommer alltid finnas, låt de sitta där med sitt egna hat och bitterhet.

Läs hela artikeln här

XoXo

.Aida