När du inte vill köpa egen

Vill du kunna träna hemma under tiden som du går din kurs? Vill du bara dansa poledance hemma utan att investera i en stång? Eller planerar du en fest och vill ha en pole över en helg?

Du behöver inte investera i en egen stång, du kan hyra en av oss!

Månadshyra för aktiva elever – 399kr/mån
Månadshyra för dig som inte är aktiv elev – 499kr/mån
Hyra för event – 1495kr
Installation, leverans och upphämtning inom Växjö, endast vid tillgänglighet – 495kr

Villkor

Våra poles ska återlämnas i samma skick som de levereras. Innan de återlämnas ska de rengöras med den medföljande flaskan desinfektionsmedel och microfiberduken.

Hyra av pole betalas i förväg. Ingen återbetalning vid avbokning.
Alla pole-uthyrningar är bindande.

Vid skador av stången eller borttappade delar ska dessa ersättas av den ansvarige (personen som hyr och står på hyreskontraktet).

Vi använder enbart de säkraste stängerna på marknaden – X-pole. Vi underhåller våra poles enligt X-poles riktlinjer och säkerhetsföreskrifter. Vi ansvarar ej för eventuella skador på person och inredning som kan uppstå vid användning av poles vid hyrningstillfällena. Vid hyrning av pole och bokning av leverans och installation står du ansvarig för att ha märkt upp platsen där du vill ha en pole installerad. Vi ansvarar ej för felplaceringar som har med hemmet att göra. Vi tillser att vi har hela och säkra poles.

Se till att du noggrant undersökt tak, balkar och golv innan du installerar en pole i hemmet. För mer information, läs X-poles riktlinjer här

Smycken får ej användas på våra poles då detta kan skada både dig och stången.

För att installera en stång kan du kolla instruktionsmanual här eller  se instruktionsvideo här

Vad ingår i hyrespaketet?

Du kommer hyra en X-pole X-pert 45 mm krom. Krav på takhöjd är mellan 2235mm och 2745mm. Har du ett speciellt tak med en annan höjd än angivet kommer du behöva något som kallas extension och är en extra del till stången. Du meddelar oss om du behöver en sådan vid hyringstillfället så skickar vi med det i paketet. För att vi ska kunna ha det tillgängligt, meddela oss i god tid. Du är inte täckt av någon försäkring från oss i och med hyra av pole.

Med en stång kommer också alla delar du behöver, nycklar för att justera stången mellan statisk och roterande läge samt en sprayflaska med rengöringsmedel och microduk för att hålla stången ren. Den ska rengöras efter varje användningstillfälle.

För företag tillkommer moms

Kontakta oss