Visst är det inte självklart vad man ska träna i när det kommer till poledance? Det är lätt att fastna i fällan att köpa dyra polekläder från USA men ju mer man tränar desto mer tröttnar man lite på de långa frakttiderna och man orkar inte riktigt bry sig om att matcha hela tiden.

Det är visserligen superkul att köpa matchande sets till sin poleträning men om du är som jag och slänger in allt i tvätten efter en träning (för att du är så awesome och tränar tills du omvandlas till en pöl såklart) så behöver du ett annat set ganska snart igen och det är ju inte säkert att tvättgumman (troligen du själv) jobbar så snabbt. Believe me, denna tvättgumma har ingen bra rutin där. Jag löser detta genom att ha en massa hotpants på lager. Inte mina snyggaste, dyraste, mest fancy som jag handtvättar för att inte bleka dem för snabbt utan att gäng billiga men lagom snygga som gott och väl kan vila hos tvättgumman ett tag.

Det finns ju underkläder men bomull sträcker ut sig så mycket och kan hamna minst sagt snett. Därför är bikinitrosor en bra idé. Tyget är starkare och stretchigare och såklart snyggare. Allt beror ju på vilken modell man gillar, om det så är hotpants, briefs, hipsters eller boxers så är det bra att hitta sin favoritmodell och känna efter vilket material man trivs bäst i. Inte alla känner sig bekväma i den klassiska modellen av underdel så det är ju tur att det finns många olika. Jag har testat de flesta och fått varierat resultat men så sprang jag på dessa snygga nyligen och jag tror att det blir en storbeställning snart!

De heter Wyte Poppy och är just nu reade, så det här måste jag tipsa om för dem som gillar denna modell som täcker lite mer än en briefmodell, d.v.s klassisk bikinitrosa.

Älskar att beställa på Sportamore för att frakten är rekordsnabb!

Vi gillar såklart våra egna Poledance Växjö-hotpants allra mest men variation är kul och det är bra att testa sig fram med olika modeller tills man hittar sin all-time favorit.

Missa inte rean nu om du är sugen på lite nytt gear till höstens kurser!

Ääääääventyr!

wyte poppywyte poppy turkos