Karolinska Institutets rapport om Hälsa och Produktivitet visar att det är lönsamt att investera i hälsoutveckling samt att investerad timme ger väsentligt högre utbyte i form av ökad produktivitet.

Men allt fler har tröttnat på gym och vill ha något annorlunda och framförallt personligt.

Se, det är där vi briljerar. Vi stoltserar inte enbart med vårt penthouse till studio på 9e våningen med enorma fönster, vi skryter gärna också om vår personliga service och mysiga stämning. Utöver det så har vi ett smalt och specialiserat utbud av tjänster och erbjudanden. Vi jobbar på fysisk hälsa och självkänsla med poledance, chairdance, polesilks, kinesiologisk stretchteknik och yoga.

Tiden är förbi när träning är något tråkigt man måste ta sig igenom. Våra medlemar längtar till klasserna och många av våra elever går flera kurser parallellt.

Så, det finns inget att vänta på. Hälsa handlar inte bara om rörelse och kost, utan även nöje och glädje.

Kick-Off med poledance

Vill du bjuda dina anställda eller kollegor på en kreativ och utmanande aktivitet på företagets kickoff eller annat event? Ni har kommit rätt!

Våra poledanceklasser är 60 min långa och skräddarsys givetvis efter era önskemål. Våra superduktiga pedagogiska instruktörer gör att det är enkelt och roligt för alla att lära sig, även om man aldrig rört sig en dag i sitt liv!

Att träna tillsammans är definitivt ett av de bästa sätten att lära känna sina kollegor och det kommer vara ett minne ni pratar om länge!

Jysk företagsevent
Här har vi ett härligt gäng från Jysk på äventyr hos oss!