Vi älskar privata event såsom möhippor, födelsedagar eller firande av andra slag! Vi lägger mycket energi och kärlek i att leverera ett minne för livet.

Våra events är alltid extremt lyckade och många av våra besökare kommer tillbaka med ett nytt gäng vänner för att de hade så roligt när de var hos oss på ett privat event.

De vanligaste frågorna är hur man bokar, hur mycket det kostar och vad som ingår. Här ska jag svara på alla de grejerna och göra din bokning enklare på vägen.

Vad kostar det?

Vi jobbar med offert och tar betalt per person beroende på hur många man är. Det krävs olika saker och olika instruktörer för att göra event med 5 personer eller 25 personer. Det kostar allt mellan 250 – 450kr per person beroende på hur många man är, hur lång tid man vill ha och ifall man har några tilläggsbeställningar. Ett privat event hos oss startar på 2000kr.

Vad ingår i eventet?

Våra klasser är sedan 2020 75 minuter långa istället för 60. Mer tid för alla att leka! Oftast är alla så himla trötta efter 60 minuter men det är alltid ett glatt gäng som rockar lite hårdare och tar slut på de sista krafterna. Det är superroligt för oss att ha dessa events och vi vill ge lite extra tid för äventyr.

Vi bjuder alltid på bubbel och tilltugg. Både alkohol och alkoholfritt så att alla kan vara med. Vi bjuder alltid på snacks, sött och salt.
Många väljer att beställa catering i form av snittar eller tårta, vilket vi erbjuder i samarbete med en partner.

Hur bokar man?

Först mailar man oss direkt, vanligtvis kommer de flesta via menyn på vår hemsida som heter ”Event” och mailar oss information vi frågar om för att kunna ge en offert så snabbt som möjligt.
När vi fått veta lite detaljer om hur många ni är, vilket datum och tid ni önskar och ifall någon är gravid eller har andra saker vi måste tänka på kring hälsan så får ni en offert från oss ifall vi har ledigt den dagen ni önskar. Ni får också en länk med våra villkor och information om events som ni läser för att veta så mycket som möjligt innan bokning.

Vi brukar vara uppbokade några månader i förväg på helgerna då events är populärt hos oss men det finns oftast en bra tid som passar.

Efter att ni godkänt offerten får ni en bokningslänk av oss.
När ni betalat får ni bokningsinformation av oss som alla deltagare måste läsa. Vi är supernoga med säkerhet i vår studio så att alla har roligt och inte behöver tänka på andra saker.

Efter bokning

När ni är inbokade läser ni bokningsinformationen och får veta allt ni behöver veta om hur ni kommer till oss, vad man ska ha med sig och tänka på. Sedan kommer ni till oss ca 15 minuter innan er klass startar och minglar lite med bubbel och snacks, sedan är det äventyr!

Klassen brukar börja med att instruktören presenterar sig och förklarar hur klassen ska se ut. Vanligtvis börjar vi med att göra ett gäng tricks som sedan sätts ihop till en kort koreografi som vi sen dansar till.
Allting görs på nybörjarnivå då grupperna vanligtvis aldrig har provat poledance eller bara provat någon enstaka gång. Det är roligt för alla att testa spins, tricks och floorwork som görs i kombinationer. Oftast upptäcker man att saker som ser väldigt enkla ut är svårare än man trodde men mycket roligare! Vi älskar denna del av vårt jobb, att introducera nya sätt att se på poledance och hur roligt det är!

Det var ungefär allt! Alla event skiljer sig på olika sätt och det finns massor med andra frågor, bara hör av dig! Vad du än behöver fira kommer du garanterat ha ett minne för livet genom att fira hos oss!

Categories: poledance

0 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.