Så du har en tjeja hemma som blivit helt frälst i poledance? Grattis! Du har en grym brud!

Nu handlar ju det mesta om poledance, som det brukar göra med de som är nykära i sporten. För att underlätta ditt liv har vi satt ihop en lista på saker som kommer göra dig till det nya årets favoritpartner! Tacka oss senare!  😉

1. Skor!
Givetvis börjar vi med skorna! Alla poledancers får ganska snabbt ett favoritmärke som de sedan samlar på sig fler av, om det sedan är Pleasers, Ellie, Demonia eller något annat märke spelar ingen roll. Ta reda på vilket favoritmärke det är och köp henne ett par av hennes favoritmärke. Eller ännu hellre, låt henne välja dem!
Vi har ordnat det för dig: Ange ”poledanceväxjö2016” på www.skofeber.se och få 15% rabatt. Så köp henne 2 par 😉

2. Grip
Vare sig hon enbart tränar i studio eller hemma kommer något sorts grip alltid behövas. Det finns olika varianter men ett säkert kort är alltid Mighty Grip. I studion använder vi en specialvariant som bergsklättrare använder, om man vill gå all in.

3. Pole-kläder
Givetvis. Jag skulle föreslå ett presentkort. Vare sig hon vill ha en outfit från sin favoritstudio eller något annat märke är presentkort alltid det bästa så hon får välja, prova och hitta rätt färg och modell.
Några heta tips:
Presentkort på Poledance Växjö givetvis!
www.poleemporium.co.uk
www.poledancejunkie.co.uk
www.dragonflybrand.com
www.everythingpoledancing.com
www.mikayogawear.com

..ja de bästa är från UK/US

4. Pole-accessoarer
Det är inte bara skor och kläder som är kul, man kan också vilja lite annat kul runtomkring. Knäskydd, straps, benvärmare,  handskar, vristskydd, matta, träningsgrejer för att kunna träna hemma mellan passen såsom ankelvikter, yogamatta osv.

5. Kurs hos favoritläraren
Givet! Kanske vet du vilken hon vill gå, eller om du inte gör det kan du ge henne friheten att välja själv mellan det som finns på hennes favoritstudio.

6. Event eller privatklass
Kurs är kul men vill man bli riktigt bortskämd är en privatklass på hennes favoritstudio det bästa! Egen tid med läraren och all fokus på henne! Eller kanske ett event där hon får testa flera olika saker studion erbjuder?

7. Pole
En stång! Beroende på hur julbudgeten ser ut så kommer säkert en poledance-stång finnas med på önskelistan!
Den hittar du på www.poledance.nu

8. En polehörna eller rum hemma
Om hon redan har en stång kan du hjälpa henne skapa en superfin polehörna eller rummet där hon har sin stång. Mysa till det med en ljusslinga, ljus, inredning och annat kul.

9. En kamera
En poledancer måste kunna filma sina framsteg! En liten kamera med ett stativ och ett minneskort är en garanterat grym present. Eller en mobil med mycket utrymme att fota och filma. Möjligheterna är många!

10. Pole-box
Det ultimata! En kombo av några av punkterna ovan. En snygg låda med ett presentkort till en kurs eller klass hos hennes favoritlärare, ett par skor eller en snygg accessoar lagom till kursstarten. Du kommer verkligen vara vinnaren detta år!

Nu har du förmodligen lite inspiration och uppslag, nu är det bara att köra!
Vill du göra något alldeles extra för din dam kan du också ta direkt kontakt med hennes poledancelärare för att skapa något unikt för din poledancer där hemma!

Lycka till!

2015-11-21 14.03.11